Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

937 97 64 60

Idiomes

Carta gastronòmica

Seccions

Menú gastronòmic Red

Aperitius

∙ Toro i gamba roja en teula cruixent de tapioca ∙ Farciment de sobrassada de tonyina roja, mel i mascarpone en panipuri ∙ Kama toro amb coliflor, caviar d’oscietra i yuzukosho · Tàrtar d’akami amb vieira i sorbet d’algues · Nigiri onsen de carn d’olla · Sopa de miso de tonyina roja amb escuma de patata i ceps

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: akami amb cibulet i gingebre, chutoro negi i otoro amb kizami wasabi. ∙ Temaki d’otoro unagi

Plats freds

· Cebiche nikkei de chutoro amb pèsol llàgrima i xili groc · Carpaccio de secret de tonyina roja amb tàrtar de vaca vella, rovell d’ou de guatlla i tartufata de ceps

Plats calents

∙ Ventresca brasejada amb reducció de porc, xirivia, crema de poma · Filet de tonyina roja madurada amb espinacs, parmesà, consomé de ceba i tòfona negra

Postre

∙ Borratxo de xocolata amb ganache d’alfàbrega, sopa de vainilla i gelat de verema tardana

Menú gastronòmic 117€ Preu per persona | IVA inclòs

Menú gastronòmic Blue

Aperitius

∙ Farciment de sobrassada de tonyina roja, mel i mascarpone en panipuri ∙ Kama toro amb coliflor i yuzukosho ∙ Tàrtar d’akami amb vieira i sorbet d’algues · Sopa de miso de tonyina roja amb escuma de patata i ceps

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: akami amb cibulet i gingebre, chutoro negi i otoro amb kizami wasabi.

Plat fred

∙ Cebiche nikkei de chutoro amb pèsol llàgrima i xili groc

Plat calent

∙ Ventresca brasejada amb reducció de porc, xirivia, crema de poma

Postre

∙ Borratxo de xocolata amb ganache d’alfàbrega, sopa de vainilla i gelat de verema tardana

Menú gastronòmic 93€ Preu per persona | IVA inclòs

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:

akami, chutoro i otoro

18

Sashimi d’otoro

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

17

Usuzukuri de chutoro

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

17

Sashimi d’akami

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

15

Nigiri d’akami

4

Nigiri de chutoro

4

Nigiri d’otoro

4

Nigiri d’akami nori

4

Nigiri d’akami amb alga kombu blanca

4.5

Nigiri de chutoro amb shichimi togarashi

9

Nigiri de chutoro amb negi

4.5

Nigiri de chutoro yuzukosho

* cítric i bitxo verd dolç

4.5

Nigiri de chutoro tosazu

4.5

Nigiri de tataki de chutoro

picant amb sabor a brasa

4.5

Nigiri d’otoro amb gari i yuzu

amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

4.5

Nigiri d’otoro aburi

amb all negre i migas de tempura

4.5

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi

* rave picant vermell

4.5

Nigiri d’otoro aburi cobert d’akami marinat

i nap ratllat

5.5

Temaki de torotaku

* ventresca i nap japonès envinagrat

5.5

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi

* barreja de set espècies japoneses

5.5

Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki

6

Temaki de otoro tamago

i ceba tendra japonesa

6

Temaki de tàrtar de tonyina i anguila kabayaki

9

Gunkan d’otoro i ikura

5

Uramaki d’otoro flambejat

amb alvocat i salsa de sèsam

12

Chumaki d’otoro

amb kizami wasabi i porro

12

Donburi de tàrtar de ventresca

i ou macerat en soia

9

Donburi de tataki de chutoro

amb shichimi togarashi

12

Entrants

Carpaccio de ventresca

amb tàrtar de tomàquet, olivada, oli mediterrani i gelat de mostassa

24

El nostre tàrtar tradicional

amb pesto i tartufata

22

Tataki de llom de tonyina roja

amb amanida d’orella de Judes al shichimi togarashi

21

Tataki de chutoro

amb cebiche de xili groc i gamba roja a la pedra

28

Tàrtar de chutoro

amb tataki de vieira, gel de tomàquet verda i gelat d’alga Codium

22

Verdura de temporada saltada

amb textures de ceba

24

Tàrtar de ventresca i ostra

amb sichimi togarashi

8

Plats principals

Arròs melós de ventresca

i calamar amb fons de mar i muntanya

28

Filet de tonyina roja madurada

amb escalopa de foie a la planxa i textures de ceba

26

Ous trencats amb llom de tonyina roja,

Parmentier de ceba, reducció d’ibèric i tòfona Melanosporum

22

Fricandó de galta de tonyina roja

amb vieira, bolets i cansalada torrefacta

26

Parpatana a la planxa amb guarnició clàssica

80/kg

Clatell a la planxa

amb reducció de carn trufada, rovell d’ou de guatlla i carxofa en tempura

28

Ventresca brasejada

amb reducció de porc, xirivia, crema de poma i tòfona Melanosporum

28

Suplement de pa

3

Les nostres postres

Choux farcit de taronja

amb ganache de galeta dolça i gelat de pistatxo

10

Coulant de xocolata equatoriana fornejat al moment

amb gelat de vainilla

10

Sorbet de llimona verna amb flamet cremós i crema de maracujà

7

Guisat de maduixes amb pebre

acompanyat de pannacotta de mascarpone i gelat dolç de vi

9

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum

Porto

6

Vittios Macabeu

Dolç sobremadurat

5

González Byass Néctar

Pedro ximenes

5

Ca l'Elsa Naturalment Dolç

Petit manseng

9

Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016

Furmint, zéta i hárslevelü

10

Château Violet-Lamothe

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

7

Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli

Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi

7

Sweet Clos Figueres

Garnatxa

8

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri

Poma o préssec

3.5

Martín Códax

Orujo blanc

4 / 7

Martín Códax

Licor d’herbes

4 / 7

Baileys

Licor de whisky

5 / 8

Carlos III

Brandy

5

Duque de Alba

Brandy

8

Torres Hors dÂge Imperial

Brandy

10.5

Hennessy V.S

Cognac

10

Seagram’s

Ginebra

8

Tanqueray

Ginebra

8

Gin Nordés

Ginebra gallega

9.5

Gin Mare

Ginebra mediterrània

9.5

Gin Raw

Ginebra de Barcelona

12

Jinzu

Ginebra anglesa

10

Martin Miller's

Ginebra anglesa

9

Citadelle

Ginebra francesa

10

Absolut

Vodka

8

Grey Goose

Vodka

11

Beluga

Vodka

12

Cutty Sark

Whisky escocès

8

Jameson Select Reserve

Whisky irlandès

9

Knockando 12 anys

Whisky de Malta Highlands

11

Nikka From The Barrel

Double Matured Blended Whisky japonès

16

Suntory Hibiki Harmony

Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€

30

Lagavulin 2001 The Distillers Edition

Islay Single Malt

20

Glenmorangie 18 anys

Highland Single Malt

24

Jack Daniel’s Old No. 7

Bourbon

8

Clément

Rom blanc de Martinica

8

Brugal Añejo

Rom dominicà

8

Havana Club 7 anys

Rom cubà

9

Zacapa 23 anys

Rom de Guatemala

15

Santa Teresa Solera 1796

Rom reserva veneçolà

13

José Cuervo Especial Reposat

Tequila Xopet

6

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

3,5

Fanta taronja o llimona

3,5

Tònica Schweppes

3,5

Lipton

3,5

Vichy Catalan | 500 ml

4

Aigua 500 ml

3

Aigua 1000 ml

4

Asahi

Canya Copa

3,5 / 4,5

Sapporo

Estil Lager De sabor suau, refrescant i lleugerament amarg. 4,7% Vol.

5

Mori 1984 Pale Ale

Estil americà Pale Ale sense filtrar Cervesa rica, afruitada, aroma de pa i notes greixoses. Llúpols: Citra, Mosaic i Galaxy 5,0% Vol.

6

Sikaru Girsu

Estil Porter Complexa i agradable barreja de notes de whisky, regalèssia i maltes torrades. Llupols: Challenger i Centennial 5,6% Vol.

6

Free Damm

3,5

Berumotto Negre (Vermouth de sake)

9

Berumotto Blanc (Vermouth de sake)

9

Aperol Spritz

7,5

Tío Pepe Palomino Fino

5

Tío Pepe Fino en Rama

6

Del Duque Amontillado

6

Apóstoles Palo Cortado

6

Alfonso Oloroso Seco

5

Cafès* i infusions

Cafè sol

Blend d'Aràbica i Robusta Chiapas (Mèxic)

2

Cafè tallat

2.2

Cafè amb llet

2.5

Cigaló

Amb licor

3

Cafè irlandès

4

Camamilla

100% flors de camamilla

3.5

Menta

Tisana tradicional

3.5

Digest

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

3.5

Rooibos relax

Llimona, taronja, roses i tarongina

3.5

*Tots els cafès de la nostra carta són ecològics

Els nostres tes

Cos del desig

Pu'er, pinya, roses i hibisc

3.5

Sencha amb cireres

Te japonès amb cireres

3.5

Orange pekoe

100% te de Ceilan grau superior

3.5

Te negre | BIO

Cacau, ametlles i roses

3.5

Te negre chai | BIO

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom

3.5

Esperem que gaudeixi!