Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

937 97 64 60

Idiomes

Carta gastronòmica

Seccions

Menú gastronòmic Red

Aperitius

∙ Chutoro amb pebrot cristall i oli fumat en sarment de farigola. ∙ Panipuri de sobrassada de tonyina roja i gorgonzola. ∙ Nigiri onsen de porrusalda.

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: akami amb caviar d'osetra iraní, chutoro amb shichimi togarashi i otoro yuzukosho. ∙ Temaki de ventresca i anguila kabayaki. ∙ Gunkan d’otoro tamago.

Entrants

∙ Carpaccio de secret de tonyina amb tàrtar de vaca vella Discarlux, 
rovell de guatlla i tartufatto. ∙ Ramen fred de miso, chutoro i cabra de mar amb pollastre agripicant. ∙ Tàrtar d'akami amb gamba roja, albergínia, hummus i mel, cobert amb truita de gambeta.

Plats principals

∙ Pochas al safrà amb chutoro i ostra en escabetx. ∙ Tonyina Pekín: harmònica amb glacejat hoisin picant, cruixent de pollastre i cuscús de coliflor. ∙ Galta amb guisat de bolets, rovell d'ou ecològic, tòfona i nou.

Postre

∙ Sorbet de llimona verna, flamet cremós i crema de maracujà.

Menú gastronòmic 109€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Menú gastronòmic Blue

Aperitius

∙ Chutoro amb pebrot cristall i oli fumat en sarment de farigola. ∙ Panipuri de sobrassada de tonyina roja i gorgonzola. ∙ Nigiri onsen de porrusalda.

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: akami zuke, chutoro de momiji oroshi i otoro amb gari i yuzu. ∙ Temaki d'otoro tamago.

Entrants

∙ Carpaccio de ventresca amb tàrtar de tomàquet, olivada, oli mediterrani i gelat de mostassa. ∙ Sashimi de ventresca amb bolets de temporada, burrata i caldo mediterrani japonès.

Plats principals

∙ Tàrtar d'akami amb carxofes en tempura, parmentier de bolets i escabetx lleuger d'ànec del Delta. ∙ Filet de tonyina roja madurat amb foie i textures de ceba.

Postre

∙ Sorbet artesanal de cogombre i menta amb gelatina de gintònic i gel d'herbes.

Menú gastronòmic 89€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:

akami, chutoro i otoro

18

Sashimi d’otoro

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

17

Usuzukuri de chutoro

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

17

Sashimi d’akami

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

15

Nigiri d’akami

4

Nigiri de chutoro

4

Nigiri d’otoro

4

Nigiri d’akami nori

4

Nigiri d’akami amb alga kombu blanca

4.5

Nigiri de chutoro i caviar iranià d’oscietra

9

Nigiri de chutoro amb negi

4.5

Nigiri de chutoro yuzukosho

* cítric i bitxo verd dolç

4.5

Nigiri de chutoro tosazu

4.5

Nigiri de tataki de chutoro

picant amb sabor a brasa

4.5

Nigiri d’otoro amb gari i yuzu

amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

4.5

Nigiri d’otoro aburi

amb all negre i migas de tempura

4.5

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi

* rave picant vermell

4.5

Nigiri d’otoro aburi cobert d’akami marinat

i nap ratllat

5.5

Temaki de torotaku

* ventresca i nap japonès envinagrat

5.5

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi

* barreja de set espècies japoneses

5.5

Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki

6

Temaki de otoro tamago

i ceba tendra japonesa

6

Temaki de tàrtar de tonyina i anguila kabayaki

9

Gunkan d’otoro i rovell d’ou de guatlla

5

Gunkan d’otoro i ikura

5

Uramaki d’otoro flambejat

amb alvocat i salsa de sèsam

12

Chumaki d’otoro

amb kizami wasabi i porro

12

Donburi de tàrtar de ventresca

i ou macerat en soia

9

Donburi de tataki de chutoro

amb shichimi togarashi

12

Entrants

Carpaccio de ventresca

amb tàrtar de tomàquet, olivada, oli mediterrani i gelat de mostassa

22

El nostre tàrtar tradicional

amb burrata, tòfona negra i pesto roig

22

Tataki de llom by Tunateca

19

Ramen fred

de miso, chutoro i cabra de mar amb pollastre agripicant

18

Sashimi de ventresca amb bolets de temporada

burrata i caldo mediterrani japonès

18

Bolets saltats amb textures de ceba

22

Plats principals

Tàrtar d'akami

amb carxofes en tempura, parmentier de bolets i escabetx lleuger d'ànec del Delta

20

Filet de tonyina roja madurat

amb foie i textures de ceba

26

Pochas al safrà amb chutoro i ostra en escabetx

20

Tonyina Pekín

harmònica amb glacejat hoisin picant, cruixent de pollastre i cuscús de coliflor

22

Galta amb guisat de bolets, rovell d'ou ecològic, tòfona i nou

26

Ventresca amb reducció de carn trufada

puré de xirivia, tòfona de tardor i escalunyes glacejades

26

Suplement de pa

3

Les nostres postres

Flor manxega

amb gelat de vainilla Tahití i flor de fonoll

6

Coulant de xocolata equatoriana fornejat al moment

amb gelat de melassa

10

Sorbet de llimona verna, flamet i lemon curd

6

Parfait de cafè, plàtan i crema anglesa

10

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum

Porto

6

Vittios Xarel·lo

Dolç sobremadurat

5

González Byass Néctar

Pedro ximenes

5

Ca l'Elsa Naturalment Dolç

Petit manseng

9

Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016

Furmint, zéta i hárslevelü

10

Château Violet-Lamothe

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

7

Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli

Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi

7

Sweet Clos Figueres

Garnatxa

8

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri

Poma o préssec

3.5

Martín Códax

Orujo blanc

4 / 7

Martín Códax

Licor d’herbes

4 / 7

Baileys

Licor de whisky

5 / 8

Carlos III

Brandy

5

Duque de Alba

Brandy

8

Torres Hors dÂge Imperial

Brandy

10.5

Hennessy V.S

Cognac

10

Seagram’s

Ginebra

8

Tanqueray

Ginebra

8

Gin Nordés

Ginebra gallega

9.5

Gin Mare

Ginebra mediterrània

9.5

Gin Raw

Ginebra de Barcelona

12

Jinzu

Ginebra anglesa

10

Martin Miller's

Ginebra anglesa

9

Citadelle

Ginebra francesa

10

Absolut

Vodka

8

Grey Goose

Vodka

11

Beluga

Vodka

12

Cutty Sark

Whisky escocès

8

Jameson Select Reserve

Whisky irlandès

9

Knockando 12 anys

Whisky de Malta Highlands

11

Nikka From The Barrel

Double Matured Blended Whisky japonès

16

Suntory Hibiki Harmony

Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€

30

Lagavulin 2001 The Distillers Edition

Islay Single Malt

20

Glenmorangie 18 anys

Highland Single Malt

24

Jack Daniel’s Old No. 7

Bourbon

8

Clément

Rom blanc de Martinica

8

Brugal Añejo

Rom dominicà

8

Havana Club 7 anys

Rom cubà

9

Zacapa 23 anys

Rom de Guatemala

15

Santa Teresa Solera 1796

Rom reserva veneçolà

13

José Cuervo Especial Reposat

Tequila Xopet

6

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

3,5

Fanta taronja o llimona

3,5

Tònica Schweppes

3,5

Lipton

3,5

Vichy Catalan | 500 ml

4

Aigua 500 ml

3

Aigua 1000 ml

4

Asahi

Canya Copa

3,5 / 4,5

Sikaru Larak

Estil Pale Ale Lleugera i refrescant amb notes cítriques i florals Llupols: Chinook i Citra 4,2% Vol.

6

Sikaru Girsu

Estil Porter Complexa i agradable barreja de notes de whisky, regalèssia i maltes torrades. Llupols: Challenger i Centennial 5,6% Vol.

6

Free Damm

3,5

Berumotto Negre (Vermouth de sake)

9

Berumotto Blanc (Vermouth de sake)

9

Aperol Spritz

7,5

Tío Pepe Palomino Fino

5

Tío Pepe Fino en Rama

6

Del Duque Amontillado

6

Apóstoles Palo Cortado

6

Alfonso Oloroso Seco

5

Cafès i infusions

Kafa

100% arabica Pure Ethiopia

2

Cafè tallat

2.2

Cafè amb llet

2.5

Cigaló

Amb licor

3

Cafè irlandès

4

Camamilla

100% flors de camamilla

3.5

Menta

Tisana tradicional

3.5

Digest

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

3.5

Rooibos relax

Llimona, taronja, roses i tarongina

3.5

Els nostres tes

Cos del desig

Pu'er, pinya, roses i hibisc

3.5

Sencha amb cireres

Te japonès amb cireres

3.5

Orange pekoe

100% te de Ceilan grau superior

3.5

Te negre | BIO

Cacau, ametlles i roses

3.5

Te negre chai | BIO

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom

3.5

Esperem que gaudeixi!