Idiomes
Carta gastronòmica
Seccions
Menú gastronòmic Red
Aperitius
∙ Sandwich cruixent de paté de tonyina roja amb pruna seca ∙ Bunyol de vent amb fons de tonyina roja ∙ Chumaki d’otoro amb sopa de carn d’olla
Visió japonesa
∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: nigiri d’akami nori, nigiri de chutoro i emulsió d’all negre i nigiri d’otoro yuzukosho ∙ Gunkan de namerou de ventresca amb miso i gingebre. ∙ Temaki de ventresca i anguila kabayaki.
Entrants
· Chutoro amb ostra i kimchi vermell acompanyat de kakigori de sake i alga · Carpaccio de ventresca amb gamba roja i la seva salsa americana amb Amontillado · Tàrtar de llom de tonyina roja amb tataki de vieira, gel de tomàquet i gelat d’alga Codium
Plats principals
∙ Galet en escabetx de perdiu amb cruixent de cúrcuma i el seu rillettes ∙ Tonyina amb mole poblano acompanyada de ganache de foie, air bag de porc i espinacs saltats ∙ Clatell a la planxa amb reducció de carn trufada, rovell d’ou de guatlla i carxofa en tempura
Postre
∙ Flamet cítric amb crema de maracujà i gelat de llimona.
Menú gastronòmic Blue
Aperitius
∙ Sandwich cruixent de paté de tonyina roja amb pruna seca ∙ Bunyol de vent amb fons de tonyina roja ∙ Chumaki d’otoro amb sopa de carn d’olla
Visió japonesa
∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro. ∙ Trilogia de nigiris: nigiri de kombu blanc, nigiri de chutoro amb souga i cibulet, i nigiri d’otoro amb kizami wasabi ∙ Temaki d'otoro tamago.
Entrants
∙ Carpaccio de ventresca amb burrata, tòfona Melanosporum i vinagreta de ceps i pinyons ∙ Tataki d’akami amb pebrot vermell, ponzu de yuzu, aire de gingebre i gelat d’alvocat
Plats principals
∙ Galta confitada amb risotto d’espinacs, vel de mançanilla i reducció de cigrons ∙ Fricandó de chutoro amb bolets de temporada i aire de cansalada torrefacta
Postre
∙ Ganache d’avellana amb gelat de crema cremada i brownie.
Visió japonesa
Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:
akami, chutoro i otoro
18€
Sashimi d’otoro
amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat
17€
Usuzukuri de chutoro
amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega
17€
Sashimi d’akami
amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi
15€
Nigiri d’akami
4€
Nigiri de chutoro
4€
Nigiri d’otoro
4€
Nigiri d’akami nori
4€
Nigiri d’akami amb alga kombu blanca
4.5€
Nigiri de chutoro amb shichimi togarashi
9€
Nigiri de chutoro amb negi
4.5€
Nigiri de chutoro yuzukosho
* cítric i bitxo verd dolç
4.5€
Nigiri de chutoro tosazu
4.5€
Nigiri de tataki de chutoro
picant amb sabor a brasa
4.5 €
Nigiri d’otoro amb gari i yuzu
amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics
4.5€
Nigiri d’otoro aburi
amb all negre i migas de tempura
4.5€
Nigiri d’otoro amb momiji oroshi
* rave picant vermell
4.5€
Nigiri d’otoro aburi cobert d’akami marinat
i nap ratllat
5.5€
Temaki de torotaku
* ventresca i nap japonès envinagrat
5.5€
Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi
* barreja de set espècies japoneses
5.5 €
Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki
6€
Temaki de otoro tamago
i ceba tendra japonesa
6€
Temaki de tàrtar de tonyina i anguila kabayaki
9€
Gunkan d’otoro i ikura
5€
Uramaki d’otoro flambejat
amb alvocat i salsa de sèsam
12€
Chumaki d’otoro
amb kizami wasabi i porro
12€
Donburi de tàrtar de ventresca
i ou macerat en soia
9€
Donburi de tataki de chutoro
amb shichimi togarashi
12€
Entrants
Carpaccio de ventresca
amb tàrtar de tomàquet, olivada, oli mediterrani i gelat de mostassa
24€
El nostre tàrtar tradicional
amb pesto i tartufata
22€
Tataki de llom de tonyina roja
amb amanida d’orella de Judes al shichimi togarashi
21€
Tataki de chutoro
amb cebiche de xili groc i gamba roja a la pedra
28€
Tàrtar de chutoro
amb tataki de vieira, gel de tomàquet verda i gelat d’alga Codium
22€
Verdura de temporada saltada
amb textures de ceba
24€
Tàrtar de ventresca i ostra
amb sichimi togarashi
8€
Plats principals
Arròs melós de ventresca
i calamar amb fons de mar i muntanya
28€
Filet de tonyina roja madurada
amb escalopa de foie a la planxa i textures de ceba
26€
Ous trencats amb llom de tonyina roja,
Parmentier de ceba, reducció d’ibèric i tòfona Melanosporum
22€
Fricandó de galta de tonyina roja
amb vieira, bolets i cansalada torrefacta
26€
Parpatana a la planxa amb guarnició clàssica
80/kg€
Clatell a la planxa
amb reducció de carn trufada, rovell d’ou de guatlla i carxofa en tempura
28€
Ventresca brasejada
amb reducció de porc, xirivia, crema de poma i tòfona Melanosporum
28€
Suplement de pa
3€
Les nostres postres
Choux farcit de taronja
amb ganache de galeta dolça i gelat de pistatxo
10€
Coulant de xocolata equatoriana fornejat al moment
amb gelat de vainilla
10€
Sorbet de llimona verna amb flamet cremós i crema de maracujà
7€
Guisat de maduixes amb pebre
acompanyat de pannacotta de mascarpone i gelat dolç de vi
9€
Arròs amb llet en textures estil Thai
amb pols de garapinyat, alfàbrega i mango
8€
Vins dolços
Niepoort Ruby Dum
Porto
6€
Vittios Macabeu
Dolç sobremadurat
5€
González Byass Néctar
Pedro ximenes
5€
Ca l'Elsa Naturalment Dolç
Petit manseng
9€
Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
Furmint, zéta i hárslevelü
10€
Château Violet-Lamothe
Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes
7€
Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli
Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi
7€
Sweet Clos Figueres
Garnatxa
8€
Licors i destil·lats
Licors de fruites Kuhri
Poma o préssec
3.5€
Martín Códax
Orujo blanc
4 / 7€
Martín Códax
Licor d’herbes
4 / 7€
Baileys
Licor de whisky
5 / 8€
Carlos III
Brandy
5€
Duque de Alba
Brandy
8€
Torres Hors dÂge Imperial
Brandy
10.5€
Hennessy V.S
Cognac
10€
Seagram’s
Ginebra
8€
Tanqueray
Ginebra
8€
Gin Nordés
Ginebra gallega
9.5€
Gin Mare
Ginebra mediterrània
9.5€
Gin Raw
Ginebra de Barcelona
12€
Jinzu
Ginebra anglesa
10€
Martin Miller's
Ginebra anglesa
9€
Citadelle
Ginebra francesa
10€
Absolut
Vodka
8€
Grey Goose
Vodka
11€
Beluga
Vodka
12€
Cutty Sark
Whisky escocès
8€
Jameson Select Reserve
Whisky irlandès
9€
Knockando 12 anys
Whisky de Malta Highlands
11€
Nikka From The Barrel
Double Matured Blended Whisky japonès
16€
Suntory Hibiki Harmony
Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€
30€
Lagavulin 2001 The Distillers Edition
Islay Single Malt
20€
Glenmorangie 18 anys
Highland Single Malt
24€
Jack Daniel’s Old No. 7
Bourbon
8€
Clément
Rom blanc de Martinica
8€
Brugal Añejo
Rom dominicà
8€
Havana Club 7 anys
Rom cubà
9€
Zacapa 23 anys
Rom de Guatemala
15€
Santa Teresa Solera 1796
Rom reserva veneçolà
13€
José Cuervo Especial Reposat
Tequila Xopet
6€
Refrescos, aigües, cerveses i aperitius
Coca-Cola / Coca-Cola Zero
3,5€
Fanta taronja o llimona
3,5€
Tònica Schweppes
3,5€
Lipton
3,5€
Vichy Catalan | 500 ml
4€
Aigua 500 ml
3€
Aigua 1000 ml
4€
Asahi
Canya Copa
3,5 / 4,5€
Sapporo
Estil Lager De sabor suau, refrescant i lleugerament amarg. 4,7% Vol.
5€
Mori 1984 Pale Ale
Estil americà Pale Ale sense filtrar Cervesa rica, afruitada, aroma de pa i notes greixoses. Llúpols: Citra, Mosaic i Galaxy 5,0% Vol.
6€
Sikaru Girsu
Estil Porter Complexa i agradable barreja de notes de whisky, regalèssia i maltes torrades. Llupols: Challenger i Centennial 5,6% Vol.
6€
Free Damm
3,5€
Berumotto Negre (Vermouth de sake)
9€
Berumotto Blanc (Vermouth de sake)
9€
Aperol Spritz
7,5€
Tío Pepe Palomino Fino
5€
Tío Pepe Fino en Rama
6€
Del Duque Amontillado
6€
Apóstoles Palo Cortado
6€
Alfonso Oloroso Seco
5€
Cafès* i infusions
Cafè sol
Blend d'Aràbica i Robusta Chiapas (Mèxic)
2€
Cafè tallat
2.2€
Cafè amb llet
2.5€
Cigaló
Amb licor
3€
Cafè irlandès
4€
Camamilla
100% flors de camamilla
3.5€
Menta
Tisana tradicional
3.5€
Digest
Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia
3.5€
Rooibos relax
Llimona, taronja, roses i tarongina
3.5€
Els nostres tes
Cos del desig
Pu'er, pinya, roses i hibisc
3.5€
Sencha amb cireres
Te japonès amb cireres
3.5€
Orange pekoe
100% te de Ceilan grau superior
3.5€
Te negre | BIO
Cacau, ametlles i roses
3.5€
Te negre chai | BIO
Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom
3.5€