Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

Tunateca

Avinguda Diagonal, 439, 08036 Barcelona

937 97 64 60

Idiomes

Carta gastronòmica

Seccions

Menú gastronòmic Red

Aperitius

∙ Tàrtar de ventresca amb chips de patata, esferificació de salsa espinaler i gelée de vermut ∙ Ceviche de ventresca i catxel amb ají groc i escuma de pisco sour ∙ Nigiri onsen de chutoro togarashi amb textures de mongeta tendra

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri de chutoro i caviar iranià d’oscietra ∙ Nigiri de chutoro amb shischimi Togarashi ∙ Nigiri d’otoro yuzukosho ∙ Temaki de tàrtar de tonyina i anguila kabayaki ∙ Gunkan d’otoro tamago

Entrants

∙ Carpaccio de secret de tonyina amb tàrtar de vaca vella Discarlux, 
rovell de guatlla i tartufatto ∙ Tàrtar mediterrani: llom de tonyina roja, burrata, vel de pebrot groc, sorbet de fines herbes i sopa de tomàquet ∙ Akami amb crema de romesco i kimchi, negi confitat i esferificació de formatge fumat "Garrotxa"

Plats principals

∙ Arròs cremós de carrillera amb bolets de primavera i alls tendres ∙ Clatell a la planxa amb sashimi de vieira i salsa veloute iodada de gallina i safrà ∙ Filet de tonyina roja madurat amb foie i textures de ceba

Postre

∙ Tàrtar de pinya amb praliné de festuc, gelat de coco i galeta cruixent de taronja acompanyat de tepache ∙ Petit fours

Menú gastronòmic 109€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Menú gastronòmic Blue

Aperitius

∙ Tàrtar de ventresca amb chips de patata, esferificació de salsa espinaler i gelée de vermut ∙ Nigiri onsen de chutoro togarashi amb textures de mongeta tendra

Visió japonesa

∙ Trilogia tradicional de sashimi Balfegó: akami, chutoro i otoro ∙ Nigiri d'akami zuke amb cebollí i gingebre ∙ Nigiri de chutoro amb momiji oroshi ∙ Nigiri d'otoro amb gari i yuzu ∙ Temaki d'otoro tamago i mizuna verda

Entrants

∙ Carpaccio d’otoro amb emulsió acídula de Boletus, xiitake macerat en shoyu dashi ∙ Tàrtar mediterrani: llom de tonyina roja, burrata, vel de pebrot groc, sorbet de fines herbes i sopa de tomàquet

Plats principals

∙ Chutoro confitat amb salsa marinera, aire de gambot a l'estil Thai i esferificació de catxel ∙ Tonyina amb mole poblano amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc ∙ Ventresca brasejada amb salsa trufada, crema de castanya, de poma i de ceps

Postre

∙ Tàrtar de pinya amb praliné de festuc, gelat de coco i galeta cruixent de taronja acompanyat de tepache ∙ Petit fours

Menú gastronòmic 85€ Maridatge 80€ Preu per persona | IVA inclòs

Visió japonesa

Trilogia tradicional de sashimi Balfegó:

18

akami, chutoro i otoro

Sashimi d’otoro

17

amb ume warishita, acompanyat de kizami wasabi casolà i xiitake saltat

Usuzukuri de chutoro

17

amb salsa ponzu de tomàquet i oli d’alfàbrega

Sashimi d’akami

15

amb brou dashi, ous d'ikura marinats en soia i base de daikon oroshi

Nigiri d’akami

4

Nigiri de chutoro

4

Nigiri d’otoro

4

Nigiri d’akami nori

4

Nigiri d’akami amb alga kombu blanca

4.5

Nigiri de chutoro i caviar iranià d’oscietra

9

Nigiri de chutoro amb negi

4.5

Nigiri de chutoro yuzukosho

4.5

* cítric i bitxo verd dolç

Nigiri de chutoro tosazu

4.5

Nigiri de tataki de chutoro

4.5

picant amb sabor a brasa

Nigiri d’otoro amb gari i yuzu

4.5

amb un refrescant sabor a gingebre i cítrics

Nigiri d’otoro aburi

4.5

amb all negre i migas de tempura

Nigiri d’otoro amb momiji oroshi

4.5

* rave picant vermell

Nigiri d’otoro aburi cobert d’akami marinat

5.5

i nap ratllat

Temaki de torotaku

5.5

* ventresca i nap japonès envinagrat

Temaki de tonyina picant acompanyat de shiso i cogombre amb shichimi togarashi

5.5

* barreja de set espècies japoneses

Temaki de tàrtar d’otoro i ventresca marinada en maguroyaki

6

Temaki de otoro tamago

6

i ceba tendra japonesa

Temaki de tàrtar de tonyina i anguila kabayaki

9

Gunkan d’otoro i rovell d’ou de guatlla

5

Gunkan d’otoro i ikura

5

Uramaki d’otoro flambejat

12

amb alvocat i salsa de sèsam

Chumaki d’otoro

12

amb kizami wasabi i porro

Donburi de tàrtar de ventresca

9

i ou macerat en soia

Donburi de tataki de chutoro

12

amb shichimi togarashi

Entrants

Carpaccio d’otoro

24

amb emulsió acídula de Boletus, xiitake macerat en shoyu dashi

Tàrtar mediterrani

19

llom de tonyina roja, burrata, vel de pebrot groc, sorbet de fines herbes i sopa de tomàquet

Carpaccio de secret de tonyina

19

amb tàrtar de vaca vella Discarlux, 
rovell de guatlla i salsa tartufatta


Tataki de chutoro

26

i ceviche a la pedra de llagostí de sant Carles de la Ràpita

Bolets saltats amb textures de ceba

22

Plats principals

Arròs cremós de carrillera

22

amb bolets de primavera i alls tendres

Clatell a la planxa

23

amb sashimi de vieira i salsa velouté iodada de gallina i safrà

Filet de tonyina roja madurat

26

amb foie i textures de ceba

Chutoro confitat amb salsa marinera

18

aire de gambot a l'estil Thai i esferificació de catxel

Tonyina amb mole poblano

11

amb ganache de foie, aire de plàtan especiat i cruixent de peus de porc

Ventresca brasejada

26

amb salsa trufada, crema de castanya, de poma i de ceps

Suplement de pa

3

Les nostres postres

Flor manxega

6

amb crema de zephyr i haba tonka, gel de taronja i canyella, gelat de vainilla Tahití i flor de fonoll

El nostre flamet

6

amb caramel de jengibre, lemon curd, sorbet de llimona, crumble de yogurt i aire de kéfir

Coulant de xocolata d'Ecuador fornejat al moment

9

amb gelat de caramel, crema d'avellanes de Reus, toffee, teula de grué de cacau i crumble

Vins dolços

Niepoort Ruby Dum

6

Porto

Vittios Xarel·lo

5

Dolç sobremadurat

González Byass Néctar

5

Pedro ximenes

Ca l'Elsa Naturalment Dolç

9

Petit manseng

Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016

10

Furmint, zéta i hárslevelü

Château Violet-Lamothe

7

Sémillon, sauvignon blanc i moscatell Sauternes

Itsasmendi Vendimia tardía Txakoli

7

Hondarrabi zuri zerratie i izkiriot handi

Sweet Clos Figueres

8

Garnatxa

Licors i destil·lats

Licors de fruites Kuhri

3.5

Poma o préssec

Martín Códax

4 / 7

Orujo blanc

Martín Códax

4 / 7

Licor d’herbes

Baileys

5 / 8

Licor de whisky

Carlos III

5

Brandy

Duque de Alba

8

Brandy

Torres Hors dÂge Imperial

10.5

Brandy

Hennessy V.S

10

Cognac

Seagram’s

8

Ginebra

Tanqueray

8

Ginebra

Gin Nordés

9.5

Ginebra gallega

Gin Mare

9.5

Ginebra mediterrània

Gin Raw

12

Ginebra de Barcelona

Jinzu

10

Ginebra anglesa

Martin Miller's

9

Ginebra anglesa

Citadelle

10

Ginebra francesa

Absolut

8

Vodka

Grey Goose

11

Vodka

Beluga

12

Vodka

Cutty Sark

8

Whisky escocès

Jameson Select Reserve

9

Whisky irlandès

Knockando 12 anys

11

Whisky de Malta Highlands

Nikka From The Barrel

16

Double Matured Blended Whisky japonès

Suntory Hibiki Harmony

30

Whisky japonès Copa - 30€ Xopet - 24€

The Yamazaki 12 anys

40

Whisky japonès Copa - 40€ Xopet - 33€

Lagavulin 2001 The Distillers Edition

20

Islay Single Malt

Glenmorangie 18 anys

24

Highland Single Malt

Jack Daniel’s Old No. 7

8

Bourbon

Clément

8

Rom blanc de Martinica

Brugal Añejo

8

Rom dominicà

Havana Club 7 anys

9

Rom cubà

Zacapa 23 anys

15

Rom de Guatemala

Santa Teresa Solera 1796

13

Rom reserva veneçolà

José Cuervo Especial Reposat

6

Tequila Xopet

Refrescos, aigües, cerveses i aperitius

Coca-Cola / Coca-Cola Zero

3,5

Fanta taronja o llimona

3,5

Tònica Schweppes

3,5

Lipton

3,5

Vichy Catalan | 500 ml

4

Aigua 500 ml

3

Aigua 1000 ml

4

Asahi

3,5 / 4,5

Canya Copa

Sikaru Larak

6

Estil Pale Ale Lleugera i refrescant amb notes cítriques i florals Llupols: Chinook i Citra 4,2% Vol.

Sikaru Girsu

6

Estil Porter Complexa i agradable barreja de notes de whisky, regalèssia i maltes torrades. Llupols: Challenger i Centennial 5,6% Vol.

Free Damm

3,5

Berumotto Negre (Vermouth de sake)

9

Berumotto Blanc (Vermouth de sake)

9

Aperol Spritz

7,5

Tío Pepe Palomino Fino

5

Tío Pepe Fino en Rama

6

Del Duque Amontillado

6

Apóstoles Palo Cortado

6

Alfonso Oloroso Seco

5

Cafès i infusions

Kafa

2

100% arabica Pure Ethiopia

Cafè tallat

2.2

Cafè amb llet

2.5

Cafè bombó

2.5

Amb llet condensada

Cigaló

3

Amb licor

Cafè irlandès

4

Camamilla

3.5

100% flors de camamilla

Menta

3.5

Tisana tradicional

Digest

3.5

Anís, marialluïsa, camamilla i regalèssia

Rooibos relax

3.5

Llimona, taronja, roses i tarongina

Els nostres tes

Cos del desig

3.5

Pu'er, pinya, roses i hibisc

Sencha amb cireres

3.5

Te japonès amb cireres

Orange pekoe

3.5

100% te de Ceilan grau superior

Te negre | BIO

3.5

Cacau, ametlles i roses

Te negre chai | BIO

3.5

Canyella, gingebre, clau d'espècia, pebre negre i cardamom

Esperem que gaudeixi!