Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

SOTAVENT

CLUB NATACIÓ BADALONA

RESERVES 93 464 60 92

MENÚ DISSABTE

Menú Dissabte. Màxim 10 comensals.

Primers:

Amanida de tomàquet amb salmó, formatge feta amb vinagreta d'estragó.

Sushi Roll d, anxova, alvocat , formatge i ous de lumpo.

Ous estrellats amb gules al ajillo.

Canelons d'espinacs , panses i pinyons amb suau formatge Rocafort.

Gambeta fresca blanca de Càdis salte

Gambeta fresca blanca de Càdis saltejada.

Cassoleta de tripa i morro amb cigrons . Pebrots de Padró amb sal d'escates.

Pebrots de padró amb sal d'escates.

Musclos de roca al vapor.

Navalles a la planxa amb all i julivert.

Peixet fregit.

Xipironets a l'Andalusa. ( Supl. 3.90€ ).

Plat de pernil ibèric D.O.Guijuelo( supl. 5.00 € )

Segons:

Suprema de mero amb niu de crema de pèsols, tapenade i edamame.

Sardines de la Costa a la planxa.

Melós de vedella al vi negre del Priorat amb arròs pilaw.

Gamba llagostinera a la planxa amb all I julivert

Hamburguesa de vedella (200 gr) amb ceba caramel·litzada i salsa barbacoa.

Paella marinera. (mínim 2 persones)

Arròs negre. (mínim 2 persones)

Fideuà marinera. (mínim 2 persones)

Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert i verduretes. ( supl 5.90€).

Pa, postres i celler (escollir entre copa de vi Raimat, aigua o copa de cervesa de barril inclós)

Refrescos de ampòlla suplement 1,5€ (pa extra 1€) Resta de begudes es cobrarà a preu de carta . No es parteixan meús.

Preu: Preu 29,50 iva incluido

Esperem que gaudeixi!