MENÚ DISSABTE
Menú Dissabte. Màxim 10 comensals.
Primers:
Amanida de tomàquet amb salmó, formatge feta amb vinagreta d'estragó.
Sushi Roll d, anxova, alvocat , formatge i ous de lumpo.
Ous estrellats amb gules al ajillo.
Canelons d'espinacs , panses i pinyons amb suau formatge Rocafort.
Gambeta fresca blanca de Càdis salte
Gambeta fresca blanca de Càdis saltejada.
Cassoleta de tripa i morro amb cigrons . Pebrots de Padró amb sal d'escates.
Pebrots de padró amb sal d'escates.
Musclos de roca al vapor.
Navalles a la planxa amb all i julivert.
Peixet fregit.
Xipironets a l'Andalusa. ( Supl. 3.90€ ).
Plat de pernil ibèric D.O.Guijuelo( supl. 5.00 € )
Segons:
Suprema de mero amb niu de crema de pèsols, tapenade i edamame.
Sardines de la Costa a la planxa.
Melós de vedella al vi negre del Priorat amb arròs pilaw.
Gamba llagostinera a la planxa amb all I julivert
Hamburguesa de vedella (200 gr) amb ceba caramel·litzada i salsa barbacoa.
Paella marinera. (mínim 2 persones)
Arròs negre. (mínim 2 persones)
Fideuà marinera. (mínim 2 persones)
Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert i verduretes. ( supl 5.90€).
Pa, postres i celler (escollir entre copa de vi Raimat, aigua o copa de cervesa de barril inclós)
Refrescos de ampòlla suplement 1,5€ (pa extra 1€) Resta de begudes es cobrarà a preu de carta . No es parteixan meús.