MENÚS GRUPS+10
Seccions
MENÚ-NITS
P e t i t e n t r a n t .
Primers per copmpartir al centre de taula (1 plat cada 4 persones)
Plat de pernil ibèric.
Musclos de roca al vapor.
Xipironets a l'Andalusa.
Navalles a la planxa amb all i julivert.
SEGONS: a escollir amb antelació.
Peix al forn a la Bilbaina amb patates panaderes.
Melós de vedella al vi negre del Priorat amb patata en dues textures.
POSTRES I BODEGA
Mousse de fruita de la passió amb iogurt, crumble d'ametlles,
Pa, aigua mineral vi D.O Raimat
(1 ampolla cada 3 comensals), cafe o infusiú, suplement cigalo 1,5€ -Tot allò no descrit en aquest menú es cobrarà a part. El pagament es realitzarà per la totalitat del servit, en un sol cobrament
PREU MENÚ IVA INCLÓS 45,00€
MENÚ DE GRUPS- Nº-1
( Dimarts a Divendres migdia grups )
Primers per compartir.
Musclos de roca al vapor.
Amanida sotavent
Croquetes casolanes de pernil ibèric.
Patates bravas
Segons:
Fideuà marinera.
Peix al forn amb patates pobre.
Paella marinera amb llagostins.
Galta al forn i parmentier.
Postres:
Tarta del dia - Mousse de xocolata.
Bodega:
1 Ampolla de vi Raimat d.o cada 3 persones) i aigua. Cafè o infusió inclós.
( Cerveses,refrescos i licors no están inclosos al menú ) Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura, pagament en efectiu o targeta de crèdit.
37,00€ preu per persona iva 10% inclòs
MENÚ Nº2 GRUPS
Grups dimarts-dissabtes. MIGDIA
Per compartir a taula:
Croquetes de pernil ibèric (2 persona).
Musclos de roca al vapor amb llimona natural.
Amanida Sotavent
Xipirons a l’andalusa
Segons:
Costellam de porc al forn amb salsa barbacoa.
Llobarro a la espatlla a la Bilbaina i patates pobre.
Fideuà marinera amb all i oli.
Paella marinera.
Postres:
Tarta casolana de formatge amb coulis de gerds.
Tiramisu casolà
Bodega:
1 Ampolla de vi Raimat d.o. ( ada 3 persones) i aigua. Cafè o infusió inclós.
( Cerveses,refrescos i licors no están inclosos al menú ) Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura, pagament en efectiu o targeta de crèdit. (Horari de tancament de la sala 16,30h
42,00€ (preu per persona iva 10% inclòs)
MENÚ-Nº3
MENÚ DE DIMARTS A DIUMENGUE MIGDIA I NITS ( GRUPS+10 )
Per compartir a taula:
Croquetes de pernil ibèric (2 persona).
Pernil Ibéric
Musclos de roca al vapor amb llimona natural.
Navalles a la planxa amb all i julivert
Segons:
Bacallà amb crema d’espinacs i panses de corinto
Entrecote de vedella (300gr) a la brasa amb guarnició
Paella de marisc (minim 2 persones)
Postres:
Tarta casolana de formatge amb coulis de gerds.
Xarrup de llimona al cava.
Bodega:
1 Ampolla de vi Raimat (cada 3 persones) 1 café i aigua inclosa.
( Cerveses , refrescos i licors no estàn inclosos al menú )
50,00€ (preu per persona iva 10% inclòs)
Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura
pagament en efectiu o targeta de crèdit. (Horari de tancament de la sala 16:30Hores i nits 00.00h)