Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

SOTAVENT

CLUB NATACIÓ BADALONA

RESERVES 93 464 60 92

MENÚS GRUPS+10

Seccions

MENÚ-NITS

P e t i t e n t r a n t .

Primers per copmpartir al centre de taula (1 plat cada 4 persones)

Plat de pernil ibèric.

Musclos de roca al vapor.

Xipironets a l'Andalusa.

Navalles a la planxa amb all i julivert.

SEGONS: a escollir amb antelació.

Peix al forn a la Bilbaina amb patates panaderes.

Melós de vedella al vi negre del Priorat amb patata en dues textures.

POSTRES I BODEGA

Mousse de fruita de la passió amb iogurt, crumble d'ametlles,

Pa, aigua mineral vi D.O Raimat

(1 ampolla cada 3 comensals), cafe o infusiú, suplement cigalo 1,5€ -Tot allò no descrit en aquest menú es cobrarà a part. El pagament es realitzarà per la totalitat del servit, en un sol cobrament

PREU MENÚ IVA INCLÓS 45,00€

MENÚ DE GRUPS- Nº-1

( Dimarts a Divendres migdia grups )

Primers per compartir.

Musclos de roca al vapor.

Amanida sotavent

Croquetes casolanes de pernil ibèric.

Patates bravas

Segons:

Fideuà marinera.

Peix al forn amb patates pobre.

Paella marinera amb llagostins.

Galta al forn i parmentier.

Postres:

Tarta del dia - Mousse de xocolata.

Bodega:

1 Ampolla de vi Raimat d.o cada 3 persones) i aigua. Cafè o infusió inclós.

( Cerveses,refrescos i licors no están inclosos al menú ) Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura, pagament en efectiu o targeta de crèdit.

37,00€ preu per persona iva 10% inclòs

MENÚ Nº2 GRUPS

Grups dimarts-dissabtes. MIGDIA

Per compartir a taula:

Croquetes de pernil ibèric (2 persona).

Musclos de roca al vapor amb llimona natural.

Amanida Sotavent

Xipirons a l’andalusa

Segons:

Costellam de porc al forn amb salsa barbacoa.

Llobarro a la espatlla a la Bilbaina i patates pobre.

Fideuà marinera amb all i oli.

Paella marinera.

Postres:

Tarta casolana de formatge amb coulis de gerds.

Tiramisu casolà

Bodega:

1 Ampolla de vi Raimat d.o. ( ada 3 persones) i aigua. Cafè o infusió inclós.

( Cerveses,refrescos i licors no están inclosos al menú ) Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura, pagament en efectiu o targeta de crèdit. (Horari de tancament de la sala 16,30h

42,00€ (preu per persona iva 10% inclòs)

MENÚ-Nº3

MENÚ DE DIMARTS A DIUMENGUE MIGDIA I NITS ( GRUPS+10 )

Per compartir a taula:

Croquetes de pernil ibèric (2 persona).

Pernil Ibéric

Musclos de roca al vapor amb llimona natural.

Navalles a la planxa amb all i julivert

Segons:

Bacallà amb crema d’espinacs i panses de corinto

Entrecote de vedella (300gr) a la brasa amb guarnició

Paella de marisc (minim 2 persones)

Postres:

Tarta casolana de formatge amb coulis de gerds.

Xarrup de llimona al cava.

Bodega:

1 Ampolla de vi Raimat (cada 3 persones) 1 café i aigua inclosa.

( Cerveses , refrescos i licors no estàn inclosos al menú )

50,00€ (preu per persona iva 10% inclòs)

Els grups no es cobren per separat, s'editarà el total de la factura

pagament en efectiu o targeta de crèdit. (Horari de tancament de la sala 16:30Hores i nits 00.00h)

Esperem que gaudeixi!