Logo de alacartadigital
Imagen de portada
Imagen de restaurante

SOTAVENT

CLUB NATACIÓ BADALONA

RESERVES 93 464 60 92

Carta y menús.

Seccions

Menú del día.

Primers

Amanida de pinya, cranc i llagostins amb salsa rosa.

Coca cruixent d’escalivada amb sardina fumada.

Ous estavellats amb butifarró de Burgos.

Espagietti a la marinera.

Gaspatxo amb crudités i crustons.

Musclos de roca al vapor.

Navalles a la planxa amb all i julivert (Suplement 3.50€)

Segons

Peix del dia.

Peix al forn amb patates pobre.

Entranya de vedella a la brasa amb ximixurri.

Peus de porc a la brasa amb caliu i all i oli.

Calamarcets de platja a la planxa ( supl. 5.00€)

DIMARTS + ARRÒS NEGRE

DIJOUS + PAELLA MARINERA

DIVENDRES + FIDEUÀ

Postres, pa, Beguda a escollir entre aigua, copa de vi (Clamor d.o.), o cervesa de barril

Suplements: dos segons plats 3.50€ / refresc ampolla 35cl .1.00€

Precio: 17,00

Menú Paella

Per picar: ( minim 2 comensals) valid de dimarts a divendres.

Peixet fregit a l' Andalusa.

Croquetes casolanes de pernil ibèric.

Navalles a la planxa amb all i julivert.

Musclos de roca al vapor

Segon

Paella marinera amb sepia i llagostins.

Bodega i postres

Pa i postres casolanes o cafe , Copa de vi Clamor ( D. O. Costers del Segre) o aigua. Refrescos exclosos.

Precio: 26,00
Valid di marts a Divendres No és parteixen menús

Menú dissabte 30/07/21

Primers

Esqueixada de bacallà amb pétals de tomàquet i olives de Kalamata.

Hummus de cigrons amb sardina fumada i crudités.

Gaspatxo de gerds amb torrada de cremós de formatge.

Ous estrellats amb patates i bolets.

Macarrons del " Cardenal" amb formatge Grana Padano.

Pebrots del padró amb sal d'escates.

Musclos de roca al vapor

Peixet fregit.

Croquetes casolanes de pernil ibèric.

Navalles a la planxa amb all i julivert.

Xipironets a l'Andalusa. ( Supl. 3.50€ ).

Segons

Turbot al forn amb patata pobre a l'estil d'Orio.

Costellam de porc al forn al vi ranci.

Entranya de vedella a la brasa amb ximixurri.

Sardines de la costa ala planxa amb all i julivert.

Paella marinera. (mínim 2 persones)

Arròs negre. (mínim 2 persones)

Fideuà marinera. (mínim 2 persones)

Gambes a la planxa.

Calamarcets de platja a la planxa amb all i julivert. ( supl 5.50€).

Postres casolans, panet, aigua o copa de vi (Clamor) o copa de cervesa de barril

Una beguda per persona. / Suplement de 2 segons plats 5,00€

Precio: 28,00
No és parteixen menús

Carta

Per picar

Anxoves del Cantàbric

17,50

Musclos al vapor amb llimona natural

10,90

Musclos a la marinera

11,90

Navalles a la planxa amb all i julivert

16,50

Gambes a l'allet

14,75

Bunyols de bacallà

15.50

(10 unitats)

Llagostins en tempura

13.90

Xipirons a l'Andalusa

15,95

Peixet fregit

10,90

Pop a la Gallega

18,50

Croquetes de la casa

11,80

(6 unitats)

Croquetes de llagostins i bolets

10,90

(8 unitats)

Pa de coca torrat amb tomàquet

2,00

Pa sense gluten

2,10

Pa

1,80

Entrants i Amanides

Amanida de ventresca, amb anxoves i tàperes

13.25

Amanida xató

14,50

Amanida de formatge de cabra caramelitzat

12,25

El nostres arrossos

Paella marinera

19,85

(mínim 2 pers.) Preu racció

Paella de Llamàntol

31,00

(mínim 2 pers.) Preu racció

Arròs negre

19,85

(mínim 2 pers.) Preu racció

Arroz del señorito

20,50

(mínim 2 pers.) Preu racció

Fideuà marinera

18,95

(mínim 2 pers.) Preu racció

Fideuà Negre

19,85

(mínim 2 pers.) Preu racció

Peixos i mariscos

Llom de bacallà al forn

24,75

amb pebrot, tomàquet, pil, pil de mel i gingebre

Llom de bacallà

24,75

amb cremós de mongetes i alls,a el caviar d'oli d'oliva

Sèpia a la planxa

16,50

Rap a la planxa amb verduretes

25,20

Rap a la marinera

29,75

Calamarcets a la planxa

19,50

Calamars casolans a la romana

19,25

½ Llamàntol a la planxa

21,90

Peix de llotja

(consultar)

Carns

Filet de vedella a la brasa

25,85

Filet amb salsa Roquefort o pebre

26,95

Entrecot de vedella a la brasa

19,70

Entrecot al pebre o Roquefort

20,80

Secret d'ibèric a la brasa

15,95

Exclusiu per a nens

Macarrons a la Bolognesa

8,80

Pit de pollastre amb patates

9,50

Botifarra a la brasa amb patates

10,50

Postres casolans

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

7,50

Cremós de taronja amb pisco

5,50

Tiramisú

6,55

Cafè Irlandès

8,50

Pastís de formatge

5,50

Trufes casolanes amb nata

6,50

Fruita natural de temporada

5,40

Xarrup de llimona o mandarina al cava

6,00

Gelat de vainilla o xocolata

6,10

Gelat de iogurt grec

7,20

Gelat artesà de pistatxo de Sicília

7,50

Gelat de llet merengada

7,20

Servei de pastis

2,00

No s'accepten aliments que provinguin de l’exterior. IVA (10%) inclòs en el preu.

Vins

VINS BLANCS.

LEIRAS ALBARIÑO 100% RIAS BAIXES

19.50

GRAMONA MUSTILLANT PERELADA / MACABEO PENEDES

16.50

BASAGOITI TEMPRANILLO BLANCO RIOJA

16.50

TINA 20 REVENTOS PANSA BLANCA 100% ALELLA

18.00

LO BLANC DE PONENT ALBARIÑO-CHARDANNAY-XARE-LO COSTERS DEL SEGRE

00.00

LA DUDA GODELLO 100% BIERZO

19.50

VIONTA ALBARIÑO 100% RIAS BAIXES

17.50

JOSE PARIENTE VERDEJO 100% RUEDA

19.50

REVENTOS DE ALELLA PANSA BLANCA 100% ALELLA

15.50

LÀNEC MUT MACABEU-CHARDANNAY-MALVASIA PENEDES

16.90

OJO PLATO VERDEJO RUEDA

13.50

CLAMOR CHARDANNAY-ALBARIÑO-SUVIGNON COSTERS DEL SEGRE

12.50

EL NIU DE LA CIGONYA CHARDONNAY-XARELO-ALBARIÑO COSTERS DEL SEGRE

22.00

VINS ROSATS

CLAMOR CABERNET SAUVIGNON - MERLOT COSTERS DEL SEGRE

12.50

ROSADO

BRUNOS GARNACHA TINTA MONTSANT

19.50

ROSADO

VINS NEGRES

PAGO DE LOS CAPALLANES TEMPRANILLO 100% RIBERA DEL DUERO

35.00

BASAGOITI TEMPRANILLO, 60%- i40% GARNATXA RIOJA

18.00

EL PISPA GARNACHA TINTA MONTSANT

18.50

CLAMOR CABERNET SAUVIGNON -TEMPRANILLO- MERLOT COSTERS DEL SEGRE

12.50

TIONIO TINTA FINA 100% RIBERA DEL DUERO

26.50

GUIGO 50%GARNATXA NEGRE -50% CARINYENA PRIORAT

24.50

No s'accepten aliments que provinguin de l’exterior. IVA (10%) inclòs en el preu.

Esperem que gaudeixi!